Werkschoenen voor de horeca moeten aan veel eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat de vloer ook bij nat of vuil niet wegglijdt, waterafstotend is en werkschoenen makkelijk schoon te houden zijn. Het is herkenbaar als je in de keuken werkt, maar ook belangrijk als je in de bediening werkt.

Antislip

werkschoenen voor iedere horecamedewerker. Denk aan instapers, sneaker werkschoenen, werkschoenen met halfhoge hak, hoge werkschoenen en lage werkschoenen. Deze schoenen  hebben antislipzolen op alle ondergronden, aluminium of stalen neuzen om je tenen te beschermen en lekbestendige zolen. Kies wat bij jouw situatie past.

Horecawerkschoenen zijn er in alle maten en stijlen voor dames  en heren. Afhankelijk van de positie spelen vormgeving en uitstraling een belangrijkere rol. Daarom ook stijlvolle horecawerkschoenen om je look compleet te maken. Horecawerkschoenen zijn ook verkrijgbaar in kleinere maten. Of je nu in de horeca werkt of in de keuken, je loopt heen en weer hele dag je maakt kilometers per dag. De bescherming van horecawerkschoenen is altijd aanwezig.

Werkschoenen voor bediening

In een bedrijf is het erg belangrijk dat werkschoenen comfortabel zitten, maar het is ook goed dat ze er typisch en verzorgd uitzien. Een glas kan tijdens het werk op de grond vallen. Daarom is het ook belangrijk dat de zolen van werkschoenen niet doordringend zijn. Werk je in een informele setting, dan zijn werkschoenen geschikt voor sneakers.

keuken werkschoenen

Bijvoorbeeld bij het werken in een gladde omgeving. Het is belangrijk om antislip werkschoenen in de keuken te hebben. Vet, water of vloeistoffen  op je keukenvloer terecht komen waardoor je kan uitglijden. werkschoenen moeten daarom veel steun bieden. Natuurlijk moet je uren in de keuken staan, dus je moet ook veel ondersteuning bieden. Werkschoenen moeten bijvoorbeeld een veilige veiligheidsneus hebben, omdat messen en pannen op je tenen kunnen vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here