De airfryer XXL is steeds populairder en dat is niet voor niets: hiermee kun je grotere gerechten en grotere porties bereiden. Dit maakt een airfryer XXL extra aantrekkelijk voor gezinnen: je hoeft niet meer te wachten totdat de volgende portie klaar is. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een XXL airfryer? Hier lees je de drie grootste voordelen.

1: Lagere temperatuur, zelfde resultaat

Het is goed mogelijk om met een airfryer XXL een lagere temperatuur te gebruiken, terwijl je hierbij wel hetzelfde resultaat behaalt. De XXL airfryer heeft een betere verwarmingstechniek voor het bereiden van eten. Dit zorgt ervoor dat je het beste resultaat behaalt, zonder dat je hiervoor extra veel warmte hoeft te gebruiken.

2: Makkelijker schoonmaken

Wist je dat een Philips airfryer XL heel makkelijk schoon te maken is? Je kunt de bodem van het mandje van de airfryer halen. Dit betekent dat het mandje een stuk eenvoudiger schoon te maken is dan bij een normale of een XL airfryer. Ook in dit geval kies je dus voor extra gemak: het schoonmaken van de airfryer is dan ook een belangrijke reden om voor de XXL variant te kiezen in plaats van een andere optie.

3: Veel grotere porties en uitgebreide opties

Hoe groter de airfryer, hoe meer porties je hier in kwijt kunt. Het is dan ook logisch dat je met een airfryer XXL in een keer een grotere portie klaar kunt maken. Dit heeft een aantal voordelen: je kunt meerdere personen in één keer bedienen. Daarnaast fungeert een grote airfryer ook als mini oven waarin je bijvoorbeeld cakes of kleine taartjes kunt bakken.

 

Een airfryer XXL is verkrijgbaar in diverse soorten en van verschillende merken. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou een goede keuze is. Heb je een groter gezin of wil je graag in een airfryer met uitgebreide opties? Dan is een airfryer XXL zeker een goede keuze.

 

Bron: https://www.airfryeraanbiedingen.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here