Moet je jouw keukengordijnen vervangen? Welke gordijnen het beste zijn, hangt af van het type kamer. De keuken heeft wat extra specificaties nodig. gordijnen worden snel vuil in de keuken, dus zorg ervoor dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast heb je voldoende licht nodig. Lees hier meer over de beste rolgordijnen voor jouw keuken.

Lichtinval

Elke kamer heeft een ander soort verlichting nodig. Zo moet je slaapkamer zo donker mogelijk zijn, terwijl je keuken juist veel licht moet hebben. Het is goed voor een keuken met veel licht, dus we raden een stof aan die doorschijnend of semi-transparant is. Alles is duidelijk nu. Wat is het verschil? Een transparante substantie is een substantie waar je doorheen kunt kijken. Hij neemt veel zonlicht op, maar neemt de scherpte weg. Perfect voor ruimtes zoals keukens. Maar ’s avonds kun je van buiten naar binnen kijken. Doorschijnende stoffen bieden dit inzicht niet. Doorschijnendheid biedt daarom meer privacy, maar laat ook meer licht binnen.

Duo rolgordijnen

Steeds meer mensen stappen over van “gewone” rolgordijnen naar duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen zijn de perfecte oplossing voor uw keuken. De gordijnen zijn gemaakt van polyester en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Met Duo-rolgordijnen bepaal je ook zelf de invalshoek en privacy van het licht in je kamer. In de avond kan het uitzicht gemakkelijk vertroebelen. Wil je je huis lichter maken? Rol het duo gordijn vervolgens helemaal op. Het is de perfecte combinatie van dag en nacht, en steeds meer mensen ontdekken het.

Rolgordijnen zonder boren

Rolgordijnen ophangen zonder te boren. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar het wordt de norm. Dit type zonwering is geweldig, vooral als je ramen van kunststof zijn of als je naar een gehuurd appartement gaat. Bekijk rolgordijnen zonder boren

Smartfit rolgordijnen

Smartfit rolgordijnen werken als volgt

  • Klik dit slanke Smartfit-frame eenvoudig op je frame met een speciale beugel, zodat je geen gaten in je frame hoeft te
  • Het click-and-done systeem heeft een mooi afgewerkte look, strakke vormgeving en
  • geschikt voor kiep en kantel

Bekijk alle rolgordijnen op maat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here