In de corona periode gebeurt het natuurlijk steeds vaker; we bestellen online ons avondeten omdat de restaurants dicht zijn of omdat we gewoon niet naar buiten willen of mogen. Vaak worden de apps van Thuisbezorgd of Uber Eats gebruikt om eten te bestellen, maar kende je Butlon.com al? Een nieuw online platform waar je eten en zelf boodschappen kunt bestellen! Het platform is begonnen met bezorgen van eten in Enschede en Amsterdam en is inmiddels al naar meerdere steden uitgebreid. Maak jij al gebruik van het platform van Butlon?

 

Waar kun je Butlon gebruiken in Nederland?

De bezorgmogelijkheden van Butlon zijn helaas nog niet in het hele land te gebruiken. De volgende steden kunnen gebruik maken van de bezorgdiensten van Butlon: Den Haag, Leiden, Rotterdam, Enschede, Drenthe, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp. Al best veel steden kunnen gebruik maken van deze bezorgopties! Wel is het mogelijk om door het hele land boodschappen te bestellen, super handig dus! Het platform breidt wel steeds meer uit en daarnaast sluiten er ook steeds meer restaurants zich aan bij Butlon, waardoor het binnenkort misschien zelfs wel mogelijk is om in jouw stad online eten te kunnen bestellen.

 

Online supermarkt in jouw buurt

Naast dat Butlon een website is waar je eten kunt bestellen, kun je er ook online boodschappen doen. Dit is bijvoorbeeld in deze corona periode meer dan handig! We willen natuurlijk zo veel contact proberen te vermijden en dat gaat heel lastig in de supermarkt. Ideaal dus om je boodschappen voortaan gewoon te bestellen! Je kunt via de website vóór 12:00 uur je bestelling doorgeven en je hebt het de volgende morgen al in huis! En bestel je ook nog eens boodschappen voor meer dan €70? Dan profiteer je ook nog van gratis bezorging. Dit is een concept dat je bij een Albert Heijn of Jumbo niet snel terugziet. Het online boodschappen doen bij Butlon heeft dus erg veel voordelen!

 

Alleen maar voordelen dus!

Er valt dus te concluderen dat er eigenlijk alleen maar voordelen zitten in het online bestellen van eten. Iedereen heeft het wel is druk of heeft geen zin om te koken. Hier brengt Butlon verandering in! Gewoon zin om een avondje lekker die favoriete pasta van de Italiaan uit de stad of trek in heerlijke sushi? Al jouw favoriete keukens vind je op deze app/website! Vooral als je trekt hebt in een gerecht wat je niet zelf kunt klaarmaken; binnen enkele minuten staat het voor je deur. Juist wel zin om te koken, maar geen zin om boodschappen te doen? Bestel voor 12:00 uur je boodschappen en je hebt het de volgende dag al in huis. Wat een top service! Maak jij al gebruik van de app? Wie weet staat jouw lievelingsrestaurant er al tussen!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here