Het dragen van veiligheidsschoenen in de horeca is verplicht maar helaas niet elke werkgevers hanteren deze regels staand.

Welke werkschoenen moet je dragen in de horeca?

In de horeca vereist het gebruik van waterafstotende en waterdichte werkschoenen, waarvan sommige een antislipvorm hebben. Bij het werken in de horeca variëren de normen afhankelijk van het type horecawerk. Je kunt kiezen uit  S1, S1p, S2 of S3 standaard werkschoenen. Naast het in welk veiligheidsnorm moet voldoen is het ook belangrijk dat veiligheidsschoenen comfortabel zijn.

2 veiligheidsschoenen die alles bezetten wat je kan verwachten van veiligheidsschoenen voor in de horeca.

  1. De Grisport Lago S3 werkschoenen zijn modern van design en veelzijdig inzetbaar op de werkvloer. Dankzij de stalen neus en Kevlar veiligheidszool is de schoen S3 Cambrel voering en stalen neus zijn ademend. U kunt lang genieten van frisse voeten en onaangename geurtjes voorkomen. Werkschoen met hielondersteuningssysteem voor extra hielcomfort en sterkte. Hierdoor zullen je voeten minder vermoeid zijn op het werk. De schoen is ook voorzien van het Super Trail System. De zool is zeer slijtvast en biedt maximale grip (TPU/TPU made by Vibram).
  2. De werkschoenen Puma 64. 386 Xcite Grey Low S1P SRC ESD HRO zijn goed ademend met een speciale geweven SAFETY KNIT upper. Dit is een flexibele upper van geweven synthetische vezels die uiterst comfortabel zit. Het loopcomfort van deze ademende werkschoenen gaat ook door tot en met de zool, die gemaakt is van rubber en gebruiktmaakt van Impulse Foam technologie. Dit leidt tot een sterk dempend vermogen waarbij de gegeven energie weer teruggegeven wordt bij elke stap. De zool is flexibel, HRO hittebestendig tot 300 graden Celsius contactwarmte en daarbij ook maximaal antislip met SRC norm. De Puma 64. 386 werkschoenen hebben een FAP flexibele veiligheidszool van kevlar waarbij de kans op indringende scherpe materialen verkleind wordt. Daarnaast deze Safety jogger werkschoenen zien uit als vrije tijd schoenen waardoor je niet erg vindt zelfs in je vrije tijd te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here