De waterpijp of shisha wordt steeds populairder. Om deze reden zie je ze steeds vaker in de horeca voorbij komen en is het een manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Overweeg het daarom ook eens voor jouw onderneming. Tegenwoordig kun je gemakkelijk een shisha of waterpijp online bestellen, en wordt hij direct geleverd naar jouw horecazaak. In deze blog leggen we uit waar je op moet letten bij het kopen van een waterpijp. 

De verschillende onderdelen

Een waterpijp zit met verschillende onderdelen in elkaar, zoals de buis, kom, en slang. Het is belangrijk om te zorgen dat alles goed zit om zo voor de optimale ervaring te zorgen. Ook is het mogelijk om bepaalde onderdelen te verwisselen. Zo kun je bijvoorbeeld een metalen mondstuk vervangen door een lolly mondstuk, wat er voor zorgt dat je extra veel smaak proeft. Hiernaast kan je sommige onderdelen customizen om te zorgen dat de waterpijp past bij de stijl en interieur van jouw horecazaak. De verschillende onderdelen heeft ook als voordeel dat bij schade niet heel de waterpijp vervangen hoeft te worden maar slechts alleen dat onderdeel. 

De juiste benodigdheden

Naast de waterpijp zelf moet je bepaalde benodigdheden hebben om hem te kunnen gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld kooltjes nodig om de waterpijp aan te steken. Zorg er dus altijd voor dat je genoeg voorraad hebt. Bij een grote waterpijp is het handig om meerdere kooltjes te gebruiken terwijl bij een kleine waterpijp één al voldoende is. Hiernaast heb je ook een kolentang nodig om de kolen te verplaatsen en aluminiumfolie, maar deze dingen heb je als horecazaak vaak al in huis.

Diverse smaken

Als laatste is het belangrijk om verschillende smaken op voorraad te hebben voor de waterpijp. De smaken variëren van fruitsoorten zoals appel en watermeloen tot verschillende drankjes zoals energy drink. Genoeg keuze dus! Als horecazaak is het verstandig om zoveel mogelijk verschillende smaken beschikbaar te hebben zodat je klanten genoeg keuze hebben en kunnen nemen wat bij hun past. Ook is het mogelijk om twee smaken door elkaar te gebruiken. Hiervoor vul je de waterpijp half-half met de twee soorten tabak. Dit is ideaal voor klanten die geen keuze kunnen maken! Interesse in een betaalbare maar luxe waterpijp? Neem een kijkje in de waterpijp shop van Amy Deluxe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here