Als je een nieuwe pannenset zoekt, is het niet onwaarschijnlijk dat je bij Sola uitkomt. Dit Nederlandse familiebedrijf brengt al bijna honderd jaar innovatief keukengerei op de markt. De pannensets zijn van zeer hoge kwaliteit en je krijgt dan ook tien jaar garantie op productie- en materiaalfouten. De leeftijd van het bedrijf staat innovatie niet in de weg. De pannen worden ontworpen en geproduceerd met de nieuwste technieken. Het merk heeft een ruime collectie aan pannensets in verschillende stijlen en materialen. Iedereen vindt wel een Sola pannenset die bij hem past!

Egaal zilver of stijlvol zwart

Met de aankoop van een pannenset heb je gelijk alle pannen in huis die je nodig hebt voor jouw gerechten. Maar omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, heeft Sola een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten pannensets. Er zijn egaal zilveren pannen, pannen met glazen deksels en stijlvol zwarte pannen. In iedere denkbare stijl is wel een pannenset te vinden. Uiteraard zijn er voor ieder type warmtebron speciale pannensets beschikbaar. Je kunt zo de keuze van je pannenset afstemmen op het type keuken dat je hebt. Voor moderne strakke keukens zijn de zwarte pannen een echte aanwinst. Deze pannen kunnen worden gebruikt op inductieplaten en zijn gefabriceerd van gegoten aluminium. Ze zijn bovendien voorzien van een hoogstaande Greblon antiaanbaklaag.

Hoogwaardige pannen met afgietsysteem

Het paradepaardje onder de Sola pannensets is de Premium Serie. Deze serie is gemaakt uit het hoogwaardige Tri-ply staal. Deze pannen zijn geschikt voor gebruik op alle soorten warmtebronnen. Een heel handig aspect van deze pannen is het geïntegreerde afgietsysteem in het deksel. Zo voorkom je dat je je handen verbrandt bij het afgieten of dat een deel van je gerecht in de gootsteen belandt. Deze pannensets helpen jou er zeker bij om iets lekkers op tafel te zetten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here