Als je op zoek bent naar een Amerikaanse of side-by-side koelkast zul je er achter komen dat deze vele voordelen bieden. Maar ook dat deze helaas nogal aan de prijs zijn. Gelukkig kun je eigenlijk altijd wel aanbiedingen voor dit type koelkasten vinden. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, betaal je nooit te veel voor jouw nieuwe ijskast!

 

Keuzehulp

Voor je een Amerikaanse koelkast gaat kopen, kun je kijken naar verschillende factoren, die je zullen helpen om het model te kiezen dat het best bij jouw wensen past. Er zijn erg veel verschillende uitvoeringen van dit type koelkast en ze zijn beschikbaar van een groot aantal verschillende merken. Maar waar moet je nu op letten om de beste Amerikaanse koelkast aanbieding te vinden?

1. Formaat

Let zowel op de externe afmetingen (lengte, breedte en diepte) als op het interne volume. De ijskast moet natuurlijk wel in je keuken passen en je wil weten hoeveel verse voorraad je er in kwijt kunt.

2. Energielabel en geluidsniveau

De verschillende modellen zijn allemaal ingedeeld in een bepaalde energieklasse. Hoe hoger de letter in het alfabet, hoe meer energie het apparaat verbruikt. Het best is dus klasse A. Er zijn zelfs modellen met klasse A+++ op de markt. Ook zijn er verschillen in het geluidsniveau. Het is prettig om geen luidruchtig apparaat in huis te hebben

3. Merk

Er zijn verschillende aanbieders van Amerikaanse koelkasten. Ben je op zoek naar een bepaald merk? Onder andere grote merken als Samsung, LG en Inventum bieden dit type koel-vriescombinatie aan.

4. Extra functionaliteiten

Veel Amerikaanse koelkasten hebben een geïntegreerde dispenser voor ijsblokjes en koel water. Daarnaast zijn er koelkasten met een speciale No Frost functie, wat inhoudt dat je de vriezer niet hoeft te ontdooien. Ook zijn er modellen die zijn te bedienen via wifi. Sommige van dit soort grote koelkasten hebben in het koelgedeelte twee verschillende compartimenten, waarvan je de temperatuur apart kunt instellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here