Er zijn veel mogelijkheden voor raamdecoratie. Van lange elegante gordijnen tot stoere shutters. Ze hebben allemaal voor- en nadelen. jaloezieën voor de ramen hebben een woning nog nooit slechter gemaakt. De horizontale lamellen geven de ruimte extra sfeer en bepalen hoe het licht valt. Wil je wat privacy? Sluit dan de lamellen nog wat meer, en jaloezieën kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt, van de slaapkamer tot de woonkamer, maar ook in de badkamer en keuken! In dit artikel wordt uitgelegd waarom je voor jaloezieën moet kiezen.

Voordelen van jaloezieën

Elke materiaal heeft voor en nadelen hieronder lees je wat voor en nadelen van jaloezieën zijn

Makkelijk Schoonmaken

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn jaloezieën heel gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem afstoffen met een flap of met een vochtige doek. Dit maakt het geschikt voor hygiënische keukens en voor mensen die allergisch zijn voor stof. Daarnaast zijn er speciale zonwering voor badkamers die goed tegen vocht kunnen.

Spelen met zonlicht

Met deze raamdecoratie heb je controle over het zonlicht. Volledig open horizontale lamellen voor optimaal licht. Wil je wat meer sfeer en minder zon, dan kun je de lamellen naar boven. Het licht weerkaatst van het plafond en maakt het niet helderder. Natuurlijk kan het ook volledig dicht(verduisterend). Dit is erg handig voor in de slaapkamer.

Isolerend

Wist je dat jaloezieën ook isolerende eigenschappen hebben? Houd de hitte van de zomer zoveel mogelijk buiten. Binnen is het koel en comfortabel. In de winter ontsnapt de behaaglijke binnentemperatuur niet snel. Dit is ook erg goed voor energiebesparing

Privacy creëren

Horizontale lamellen kunnen ook worden gebruikt voor het creëren van meer privacy. Handig als je aan een drukke straat woont of luidruchtige buren aan de overkant hebt. Licht kan wel naar binnen, maar mensen kunnen niet naar binnen kijken.

nadeel van jaloezieën

  • Het nadeel van jaloezieën is dat ze iets langer nodig hebben om stofvrij te blijven. Sluit de jaloezieën volledig en dek af met een vochtige Sluit de jaloezieën volledig in de tegenovergestelde richting en dek af met een vochtige doek.

Moeilijk te openen

  • Een ander nadeel is dat het moeilijk te openen is. Dit is eenvoudig op te lossen door de jaloezieën op te splitsen in brede ramen en ze onder één doos te plaatsen zodat het één geheel lijkt.

Bekijk alle jaloezieën op maat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here