Je hebt vast en zeker al wel eens een keer iets gehoord over een green egg. De naam zegt het eigenlijk al, deze barbecue heeft de vorm van een ei. Wat de grootste voordelen zijn van het barbecueën op dit model, lees je in dit artikel. Wie weet dat je na het lezen van dit artikel ook overtuigd raakt om zo snel mogelijk een eigen green egg in huis te gaan halen en de mooiste green egg gerechten uit te gaan proberen.

De BBQ ziet er geweldig uit in de tuin

Kies je ervoor om een green egg barbecue in huis te halen? De BBQ ziet er geweldig uit in de tuin. Het model is, mede dankzij de afmeting en de vorm, meteen een ware blikvanger bij jou in de tuin.

De green egg gerechten hebben een rijke en intense smaak

Wist je dat je tijdens het barbecueën met een green egg gebruik kunt maken van verschillende soorten zones? Hierdoor kun je bijvoorbeeld groenten en vlees op hetzelfde moment grillen, maar dan wel op een aparte temperatuur. Ook blijft de temperatuur dankzij de vorm van de barbecue constant gelijk. En dat is natuurlijk wel zo fijn als je aan de slag gaat met het grillen van de gerechten. Je weet daardoor altijd zeker dat je keer op keer weer indruk kunt gaan maken op vrienden, op familie of op je eigen partner.

Je kan het koken op een green egg zien als een vorm van lifestyle

Je kan het koken op een green egg zien als een vorm van lifestyle. Zo bestaan er bijvoorbeeld zelfs speciale kookboeken met recepten die speciaal geschikt zijn voor een green egg. Daarnaast kun je ook meteen investeren in handige accessoire voor je eigen barbecue. Je kunt daarbij denken aan tangen voor het grillen van het vlees en een leuk schort in een stoere stijl. Al met al heb je dan altijd meer dan genoeg redenen om vaker je eigen barbecue te gaan gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here