Raamdecoratie is een sfeermaker in welke ruimte dan ook of je het in de hotelkamer wil of in de keuken. Raamdecoratie heeft een grote invloed op de sfeer van het interieur. Daarom noemen we ook de sfeermaker van een ruimte.

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raambekleding in de keuken. Aluminium jaloezieën zijn vetafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Daarom veeg je de jaloezieën gemakkelijk af met een stoffer of een vochtige doek. Daarnaast zorgen ze voor een elegante en moderne uitstraling en bieden ze veel privacy. Door de lamellen van de jaloezieën te kantelen kun je het licht zelf filteren. Zo geniet je overdag van het licht en heb je ’s avonds wat privacy. aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen volledig worden aangepast aan uw stijl en smaak. Jaloezieën zijn te bestellen in meer dan 250 kleuren en meerdere lamelbreedtes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine lamelbreedte van 25 mm voor een klein keukenraam en een lamelbreedte van 50 mm voor een groot keukenraam. U kunt ook kiezen voor een uitvoering met ladderband of ladderkoord

In hotel kamer

We weten allemaal dat in de slaapkamer verduisterende gordijnen boven aan ons wenslijst staat, want in een donkere slaapkamer kom je sneller tot rust. Dat geldt ook voor hotelkamer. Daarnaast verduisterende gordijnen isoleren de ruimte. In de zomer houden ze hitte buiten en in de winter de warmte binnen hiermee bespaart je energie kosten.

Privacy

Echte privacy regel je met verduisterende gordijnen door de extra stof kunnen geen glurende mensen doorheen kijken.

Bekijk hier alle jaloezieën op maat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here