In een restaurant zijn natuurlijk veel tafels te vinden. Het ene restaurant heeft er meer dan het andere restaurant. Om voor een gezellige aankleding én bescherming van de tafels te zorgen kun je gebruik maken van tafelzeilen of tafelkleden. In veel restaurant wordt gebruik gemaakt van een van beide.

Een tafelzeil of tafelkleed ter bescherming

Allereerst is een tafelzeil natuurlijk erg geschikt als bescherming voor de tafels. Ook in een restaurant wordt namelijk vaak geknoeid. Eten of drinken belandt vaak naast het bord of glas. Wanneer je je tafel niet beschermd hebt met een zeil of kleed kunnen vlekken vrij snel in de tafel trekken. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen! Een tafelzeil is daarvoor de beste oplossing. Je legt op ieder tafeltje een tafelzeil en klemt deze eventueel vast met klemmen zodat het niet verschuift. Wanneer je gasten de tafel verlaten hoef je alleen het tafelzeil af te nemen. Dit gaat vaak erg gemakkelijk. Is een tafelzeil beschadigd dan hoef je alleen het zeil te vervangen. Wanneer een tafel beschadigd is moet de hele tafel vervangen worden en dat is natuurlijk ook een groter kostenplaatje. Met een tafelzeil bespaar je dus ook op de kosten.

Tafelzeil ter decoratie

Naast dat het als bescherming dient heeft een tafelzeil ook nog een decoratieve functie. Wanneer je denkt dat een tafelzeil namelijk alleen maar verkrijgbaar is in oudbollige printjes heb je het goed mis! Tegenwoordig zijn tafelzeilen met allerlei leuke prints en kleuren verkrijgbaar! Wat dacht je van een leuke flamingo print? Of een botanische print met palmbladeren? Kies je liever voor een strakke effen kleur of ga je voor een speelse bloemen print? De keuze is enorm en je kunt hierdoor ook per seizoen voor een andere print gaan. In de zomer voor vrolijke kleurtjes en printjes en in de wintermaanden chique prints met warme kleuren. Met Pasen kun je voor een speciaal Paaskleed gaan en met de Kerst een leuk tafelzeil met kerstballen! Je vindt zo’n uitgebreid aanbod aan tafelzeil bij Hiptafelzeil.nl. Hier wordt het zeil ook direct voor je op maat gesneden wat natuurlijk ook erg handig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here